Ny beställning av klubbkläder

08 DEC 2019 14:59
Intresserad av att köpa ny träningsjacka eller klubbtröja? Vi går nu ut med en intresseförfrågan och vill veta hur många som är intresserade av att köpa ny klubbjacka eller klubbtröja.
  • Skapad: 08 DEC 2019 14:59

Intresserad av att köpa ny träningsjacka eller klubbtröja?

När det gäller jackan finns inte längre samma modell som vi beställt tidigare kvar. Den är ersatt av en ny modell som beskrivs så här:

Exercise träningsjacka

Löst sittande jacka för lättare träning. Smuts och vattenavvisande, men ändå mycket ventilerande mikrotyg med elastiska paneler för maximal komfort och rörelsefrihet. Två handfickor, ventilationsflik på ryggen för förbättrad andningsförmåga, samt flera reflektorer för säker träning under svagt ljus.

När det gäller tröjan blir det samma modell som senast.

Jackan kommer att kosta ca 800 kr, tröjan kommer att kosta ca 400 kr. För den som aktivt hjälper till med servering, motionspromenader och tävlingar subventioneras priset som tidigare.

Är du intresserad av att köpa något av ovanstående hör av dig till Ammi Andersson via e-post: This is a mailto link

Senast den 17 januari 2020 behöver vi veta om du är intresserad.

Skribent: Mats Andersson