VOF-nyheter

Kallelse årsmötet 2020

(2019-11-05 10:00)
Västergötlands Orienteringsförbunds årsmöte kommer att äga rum onsdagen den 4:e mars 2020. Plats Vara Folkhögskola.

Västergötlands OF inbjuder samtliga föreningar till utvärdering- och planeringsträff för distriktets ungdomsverksamhet. Välkomna till Vara Folkhögskola, tisdagen den 12 november kl 18-21.

Nu är det två veckor kvar att anmäla sig till Ungoteket. Ytterligare en säsong av Ungoteket ligger i startgroparna. Anmälan är öppen till 31 oktober. Välkomna med er anmälan!

Rekrytera & behålla 2020

(2019-10-16 15:18)
Årets Föreningsledarkonferens genomförs med tema rekrytera & behålla. Den 23 november välkomnas du och din förening till en inspirationsdag i Vårgårda!

Säsongen lider mot sitt slut och det är dags att ta sikte på 2020. I Skaraborg innebär det gemensamt klubbmöte. Skaraborgsklubbarna hälsas härmed varmt välkomna till det årliga Skaraborgsmötet, måndagen den 4/11 kl 18.00 i Hagenstugan, Skövde.

Är du intresserad av arrangemang och utveckling av orientering? I Västergötlands tävlingskommitté sker mycket av stödet för distriktets arrangörer och ständigt finns strävan för att underlätta och samtidigt förbättra. Nu söks tillskott!

Nyhetsbrev nr 8 2019

(2019-10-15 09:00)
Nyhetsbrev nr 8 2019 från Västergötlands OF finns publicerat!

Nu på senhösten och med vintern snart intågandes drar det ihop sig till diverse kretsmöten ute i distriktet. Västergötlands OF medverkar mer än gärna på dessa möten.

Västergötlands OF söker konfirmationslägerledare för konfirmationslägret vid Flämslätt. Är du den vi söker?

Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har kontinuerlig kontakt med barn. Beslutet togs vid senaste Riksidrottsmötet. Nedan finns information och lathund för hantering.

Du kommer väl ihåg att söka stipendier genom Skogssportens Gynnare!? Ansökningsdatum för höstens stipendier går ut 25 oktober.

Den 6 oktober arrangerar vi Traneträffen i klassiska långdistansmarker i Länghem.

Inför 2020 gör Västergötlands OF en offensiv för att stötta kretsar och föreningar som önskar extra stöd för samverkan och gemensamma aktiviteter och/eller träningar. Hoppas din förening och er krets är med också!

Hjortarna gjorde det igen!

(2019-09-09 15:22)
När Västgötatoppen Klubb avgjordes i samband med Lång DM i Skövde den 8/9 gjorde OK Skogshjortarna processen kort, dominerade finaltävlingen stor och kunde därmed, precis som ifjol, avgå med totalsegern.

I H21 har samtliga individuella DM tävlingar i år haft samme segrare. Erik Classon, OK Orinto fullbordade segerkvartetten i och med sitt lopp vid lång DM i Skövde den 8/9. Tävlingen utgjorde även final i årets Västgötatoppen.

E-post: mfk@mariestadsfk.se