VOF och SOFT-nyheter

Orienteringsnyheter från Västergötlands orienteringsförbund och Svenska orienteringsförbundet.

Till SOFT:s nyhetssida - Till VOF:s nyhetssida

Nu ingår Råd och Vård i din medlemsförsäkring

(2018-07-17 13:23)
Du som är aktiv i en förening tillhörande SOFT omfattas sedan tidigare av Folksams idrottsförsäkring. Nytt från 1 juli är att försäkringen även innehåller kostnadsfri rådgivning samt kan ge dig rätt till besök hos sjukgymnast och idrottsläkare.

Nyhet från Svensk Orientering

Svenska Orienteringsförbundet söker en Barn- och ungdomsutvecklare!

(2018-07-04 15:29)
Svenska Orienteringsförbundet utsågs nyligen till Årets idrottsförbund. För fjärde året i rad blir vi fler orienterare och på landslagssidan är vi det tredje mest framgångsrika förbundet i Sverige. Nu söker vi en Barn- och ungdomsutvecklare.

Nyhet från Svensk Orientering

Svenska Orienteringsförbundet söker en Barn- och ungdomsutvecklare!

(2018-07-04 15:29)

Nyhet från Svensk Orientering

Arbetsgrupp för större kartskalor - vill du vara med?

(2018-07-04 12:22)
På förbundsmötet i mars 2018 beslutades det att göra en utredning gällande kartskalor. Medlemmar sökes nu till en arbetsgrupp som kommer att inkludera och behandla de frågor och åsikter som inkommit via motioner på årets och 2016 års förbundsmöte.

Den 29-30 september blir det stor utbildningshelg med kartritning och kartkontroll i Katrineholm. Ett preliminärt program finns framtaget.

Svenska Orienteringsförbundet söker en Mark och Miljöutvecklare

(2018-07-03 13:59)
Svenska Orienteringsförbundet utsågs nyligen till Årets idrottsförbund. För fjärde året i rad blir vi fler orienterare och på landslagssidan är vi det tredje mest framgångsrika förbundet i Sverige. Nu söker vi en Mark- och miljöutvecklare!

Svenska Orienteringsförbundet söker en Mark och Miljöutvecklare

(2018-07-03 13:59)

Nytt om SM-värdighet i regelverket

(2018-07-03 09:52)
Den 1 juli 2018 trädde en ny regelskrivning om SM-värdighet i kraft efter att förbundsmötet gett styrelsen i uppdrag att införa detta.

Sommartider

(2018-06-25 11:40)
Mitt i juni, sommartider och därmed semestertider. Västergötlands OFs kansli bemannas oregelbundet och tidvis glest under sommaren men vid brådskande ärenden går personalen att nås.

Nyhetsbrev nr 6 2018

(2018-06-25 11:17)
Nyhetsbrev nr 6 2018 från Västergötlands OF finns publicerat!

Linda Take ny ordförande i O-Ringen AB

(2018-06-08 15:40)

Nyhet från Svensk Orientering

Pengar beviljas för viktigt mark- och miljöprojekt: "Väldigt glada!"

(2018-06-01 12:07)
Svenska Orienteringsförbudet beviljas 325 000 kr av Naturvårdsverket för projektet Fler i rörelse med ökad kunskap om allemansrätten. "Utmärkt! Nu kan vi intensifiera vårt viktiga arbete med mark- och miljö" säger förbundschef Susanne Söderholm.

Helg med kartfokus i Katrineholm

(2018-05-31 09:47)
Det är planerat en stor utbildningshelg för kartansvariga i distrikten, nya potentiella kartritare, samt både nya och befintliga kartkontrollanter, den 29-30 september i Katrineholm.

Behöver vi kartor?

(2018-05-29 14:38)
Kartgruppen i Västergötland vill gärna få till ett nätverk som innehåller samtliga kartägande föreningar. Vem i er klubb kan ingå i det? Kartansvarig? Inkom med uppgift före 30 juni.

Svenska Orienteringsförbundet anställer en marknadsutvecklare. Victoria Enbäck, som tillträder sin tjänst i augusti, kommer att arbeta heltid med varumärke, marknadsfrågor och försäljning. "Jag är både stolt och entusiastisk", säger hon.

Roland Persson, Madlyckevägen 3

Tel: 0501-142 16, 0501-202 45