Orientering

Orientering är klubbens största verksamhet.

Alla anmälningar till orienteringstävlingar hanteras i Svenska Orienteringsförbundets centrala IT-system, Eventor. Där hanteras tävlingskalendern, anmälningar, resultat och rapporter.

Klubbens medlemmar hanteras i ett register som finns i samma system som denna hemsida ligger i, IdrottOnline.

För att kunna anmäla sig själv till tävlingar måste man ha ett inlogg till IdrottOnline. Först måste man vara registrerad medlem i klubben. För att få inloggningsuppgifter skickar du sedan ett mejl till This is a mailto link så får du ett mejl med alla uppgifter.

Skriv in ditt namn och din e-postadress i mejlet så vi registrerar rätt uppgifter.

OBS! Ibland kan mejlet fastna i olika spam-filter. Kontrollera i mappen Skräppost eller liknande  om du saknar mejlet.

Inloggningen, användarnamn och lösenord, är samma till denna sida och Eventor.

Det finns flera sätt att komma till Eventor. I MFK-kalendern finns länkar till alla tävlingar som OL-sektionen valt ut. Klickar du på Tävlingsanmälan-OL i listen ovan så kommer du till hela tävlingskalendern.

Uppdaterad: 27 FEB 2011 18:21
Skribent: Björn Holmgren