VOF-nyheter

Inför annalkande vår pågår förberedelser för kretstränaraktiviteter i åtta av distriktets nio kretsar. Det som erbjuds är i huvudsak teknikträningar och för genomförandet tas så klart höjd för gällande restriktioner.

Måndag den 1 mars och onsdag den 3 mars hölls digitala arrangemangsträffar för årets tävlingsarrangörer i Västergötland och samtliga arrangörsföreningar fanns representerade.

Västgötamodellen 2021

(2021-02-25 09:25)
Västgötamodellen, ett stöddokument för tävlingsarrangörer i Västergötland, är nu uppdaterat för årets orienteringssäsong och det innehåller en del nyheter.

Med två veckor kvar till årsmötet skickas nu årsmöteshandlingarna ut. Dessa finns även tillgängliga på hemsidan för de som vill förkovra sig.

I och med att utbildningshelgen tvingats ställas in hamnar ett antal banläggare med behörighet som utgått 2020 i kläm. Efter beslut den 1 februari får de nu ett års förlängning av sin behörighet.

Samtliga arrangörer för 2021 års orienteringsarrangemang i Västergötland kallas nu till arrangemangsträffar. Samma innehåll ges vid två tillfällen och arrangören väljer när det passar bäst för egen del. 1:a eller 3:e mars. Välkomna!

Nyhetsbrev nr 1 2021

(2021-02-01 08:00)
Nyhetsbrev nr 1 2021 från Västergötlands OF finns publicerat!

Med en roll i Västergötlands OFs tävlingskommitté får du medverka kring allt som rör tävlingsverksamheten i distriktet, både nu och framåt. Ett lika delar intressant som roligt uppdrag!

Världscupen 2022 kommer att inledas i Borås och på programmet står tre sprintlopp. Nu söker vi en event director (tävlingsledare) som vill leda arbetet med att skapa en världscupomgång i världsklass.

Rekryteringslyftet

(2021-01-28 15:42)
2020 har varit ett år som till stora delar varit lamslaget av Coronapandemin. Det har därför också gett styrelsen och kansliet möjlighet att blicka framåt och planera för kommande projekt. Här presenteras ett av de projekten.

Vad är det egentligen som gäller just nu? Vem får träna? När, var och med vilka? Någon som får tävla? ...och hur blir det framöver?

Annika Repo Wallman styrelsesuppleant i Västergötlands Orienteringsförbund och medlem i OK Skogsvargarna skriver i sin ledare tjusningen, behovet och ynnesten om att få vara i skogen.

Västergötlands OF söker konfirmationslägerledare för konfirmationslägret i Flämslätt under vår och sommar 2021. Är du den vi söker?

Dags att satsa lite extra på ert arrangemang? Inför 2021 års säsong erbjuder förbundet alla arrangörer; större annonser, mer spridning och större artikel i tre olika marknadsföringspaket genom förbundets kanaler. Till samma priser som 2019 och 2020!

Det är faktiskt bara två månader kvar till vårsäsongens första Västgötatävling ska gå av stapeln är det tänkt och nu finns en komplett tävlingsöversikt över alla arrangemang som planeras fram till början av augusti.

E-post: mfk@mariestadsfk.se