VOF-nyheter

Vad kan arrangeras nu då?

(2020-11-19 15:07)
Västra Götalands regionen har nu tillsammans med FHM förlängt de lokala allmänna råden för Västra Götaland t o m den 13/12 och samtidigt väntas ytterligare begränsningar, t ex om max 8 vid sammankomster, träda i kraft den 24/11.

Visst går det att gasa och bromsa på en gång! Nu är utbildningsutbudet för utbildningshelgen i Vara den 6-7 februari spikat och därmed finns en uppdaterad inbjudan!

Under vecka 48 kommer RF-SISU testa ett nytt koncept med fyra digitala kvällsföreläsningar på en vecka med temat Ledarskap. Föreläsningarna är kostnadsfria.

Nyhetsbrev nr 8 2020

(2020-11-10 10:00)
Nyhetsbrev nr 8 2020 från Västergötlands OF finns publicerat!

Johanna Hallqvist, vice ordförande i Västergötlands OF och hemmahörande i Ulricehamns OK, skriver i sin ledare om orientering som publiksport.

FHM och regionen gav den 29/10 besked om striktare restriktioner fram till att börja med den 19 november. RF-SISU har kommit med förtydligande för idrotten och för orienteringen innebär det en del förändringar i närtid.

Problem med hemsidan

(2020-10-27 09:45)
Västergötlands OF upplever vissa problem med hemsidan efter senaste uppdateringen (27/10). Delar av sidan och därmed väsentlig information saknas helt och i nuläget kan ej förlorade sidor spåras. Supportärende pågår.

Västergötlands OF välkomnar alla föreningar till tre kortare kvällsträffar med olika inriktningar istället för en traditionell konferens.

Utbildningshelg 6-7 feb

(2020-10-22 15:24)
Visst planerar VOF för en relativt vanlig Utbildningshelg i Vara i februari. Helgen den 6-7 februari kommer det erbjudas ett stort antal utbildningsmöjligheter för alla föreningars ledare, funktionärer och organisationsledare.

Med anledning av årets inställda DM tävlingar till följd av Covid-19 har tävlingskommittén i dialog med de kommande årens tänkta arrangörer uppdaterat långtidsplanen. Förändringarna berör i princip alla DM arrangörer.

Anmälan till Ungoteket Väst är stängd och vi summerar att 23 ungdomar från sex olika föreningar får ett extra roligt orienteringsår.

Hestra IF har haft två team med i Ungoteket och numera återfinns Ungoteketdeltagare på alla möjliga håll i föreningens verksamhet.

Den här informationen behöver samtliga föreningar behandla. Nu finns två stöd tillgängliga. Dels kompensationsstöd för coronan och dels verksamhetsstöd för 65+.

Hur man än ser på året 2020 är nu dags att ta sikte på 2021. I Skaraborg innebär det gemensamt klubbmöte. Skaraborgsklubbarna hälsas härmed varmt välkomna till det årliga Skaraborgsmötet, måndagen den 2/11 kl 18.00 i Hagenstugan, Skövde.

Det är nio dagar kvar av anmälningstiden till Ungoteket Väst. Samla teamet och anmäl er nu!

E-post: mfk@mariestadsfk.se