VOF-nyheter

Nu i vår finns det riktigt bra tillfällen för barn- och ungdomsledarutbildning. Barntränarutbildning hålls digitalt med start i slutet av februari och Ungdomstränarutbildning erbjuds i Skövde den 18-20 mars. Båda med 50% nedsatt pris.

Magnus Sundmark, verksamhetsledare på Västergötlands OF och aktiv i IK Gandvik reflekterar i sin ledare om två år med pandemin, över våren som väntar och hyser samtidigt stora förhoppningar om mer normalitet framöver.

Nu är det väl ändå dags att blicka fram emot vårkanten och den allt närmare kommande säsongen. Nu finns vårens tävlingsöversikt klar och du hittar den här på sidan! Trevlig läsning!

Digitalt utbildningsutbud

(2022-01-19 08:57)
Även med en inställd utbildningshelg finns det nu gott om utbildningar att förkovra sig i. Delar av utbudet som var tänkt till helgen i Vara den 5-6/2 är nu ersatt med digitala utbildningar och även kompletterade med fler.

Det rådande smittoläget tillsammans med nuvarande restriktioner ligger till grund för Västergötlands OFs beslut att ställa in den planerade Utbildningshelgen i Vara 5-6 februari. Delar av programmet kommer emellertid erbjudas digitalt.

Nyhetsbrev nr 10 2021

(2021-12-21 09:16)
Nyhetsbrev nr 10 2021 från Västergötlands OF finns publicerat!

Utbildningar för ledare

(2021-12-20 11:11)
Finns det intresse för ledarutbildningar i er förening? Här presenteras en stor del av det mest aktuella utbudet just nu. Bara att snacka ihop ledargänget och boka in!

Nu är det klart att det blir starka tillskott till distriktets tävlingskommitté inför 2022. Johan Lundblad, OK Mark och Adam Fredén, Falköpings AIK OK har redan nu under hösten anslutit kommittén och kommer nu göra sig varma i kläderna.

Kartan är ju hyfsat central för orienteraren och orienteringssporten. Nu finns möjlighet att medverka i Västergötlands OFs kartkommitté för att stötta och hjälpa föreningar med kartfrågor.

Årets sista Höjdpunkt genomfördes under onsdagskvällen och den här gången med tema rekrytera och behålla barn och unga. Deltagare från nio föreningar medverkade och stor del av träffen ägnades åt de ny orienteringskurserna.

Jultider på kansliet

(2021-12-16 08:30)
Västergötlands OF med förtroendevalda och personal önskar alla västgötaorienterare en riktigt god jul och ett gott nytt år. Kansliet kommer delvis vara obemannat från 23 december tills efter trettonhelgen.

När det återstår ett par veckor av 2021 summeras orienteringsåret i Västergötland och det går att peka på flera positiva punkter även om pandemin så klart färgar siffrorna.

Nej, kansliet ska inte flytta från Idrottens Hus i Skövde men däremot så upphör förbundets boxadress från den 1 jan 2022. Därmed gäller en ny postadress.

Under onsdagskvällen samlades åtta föreningar och något fler personer till den digitala höjdpunkten med Tema ledare. Det blev en intensiv timma med mycket innehåll och tid för samtal och frågor.

Under onsdagskvällen samlades åtta föreningar och något fler personer till den digitala höjdpunkten med Tema förening. Det blev en intensiv timma med mycket innehåll och tid för samtal och frågor.

E-post: mfk@mariestadsfk.se