VOF-nyheter

Tävlingar och DM i höst

(2020-08-01 14:43)
Ett flertal tävlingar kommer köras i Västergötland under hösten men bland DM-tävlingar finns endast Natt DM kvar i planeringen.

SM tävlingar i höst

(2020-07-14 11:00)
Efter att i princip alla SM-tävlingar ställts in/skjutits upp har nu flera distanser "återuppstått" i ny skepnad, på ny plats och/eller nya datum. I höst blir det SM i Lång, Medel, Sprint och Sprintstafett och dessutom ett Ungdoms-SM i Långdistans.

Äntligen mer orientering! På flera ställen i distriktet erbjuds flerdagarsorienteringar under vecka 30 då det tänkta O-Ringen i Uppsala skjutits upp till 2021. Så... passa på att anmäla dig och delta i dessa finfina alternativ!

Sommartider

(2020-06-17 08:29)
Mitt i juni, sommartider och därmed semestertider. Västergötlands OFs kansli bemannas oregelbundet och tidvis glest under sommaren men vid brådskande ärenden går personalen att nås.

Efter att Coronapandemin lamslagit stora delar av idrottandet under mars beslutade regeringen tidigt att skjuta till 500 MSEK i extra stöd till idrotten. Nu har medlen fördelats och även Västergötlands OF får en del av kakan.

Nyhetsbrev nr 5 2020

(2020-06-17 08:00)
Nyhetsbrev nr 5 2020 från Västergötlands OF finns publicerat!

Ungoteket ångar på

(2020-06-16 13:36)
Ungoteket går fortsatt som tåget och nu planeras för en ny omgång med start till hösten. Hoppas många föreningar och framförallt ungdomar är taggade för att haka på och lära sig mer om att skapa orientering!

Arrangemang i höst

(2020-06-11 12:00)
Hur blir det med tävlandet i sommar och höst? Fortsatt är det bara inställda tävlingar men nu efter att reserestriktioner lättat och förbudet mot tävlande för seniorer lyfts har SOFT tagit initiativ för hur tävlingar ska kunna genomföras framöver

Nyheter i Eventor

(2020-06-11 11:18)
Vårens situation med Covid-19 och ett förändrat utbud av orientering har renderat i ett behov att göra en del justeringar i Eventor. Du kan läsa om uppdateringar och de nya funktionerna i nyhet på SOFTs hemsida här.

DM tävlingar i höst

(2020-06-11 11:08)
I nuläget är vårens inställda DM-tävlingar, sprint, sprintstafett och natt flyttade till hösten med nya datum där också medel, stafett och lång ligger kvar enligt plan. Arbetsgången till beslut om genomförande/inställande framgår nedan.

Vad vill er förening utveckla och vara offensiva kring? Genom idrottens organisation finns flertalet stöd och bidrag att söka och ta del av. Nedan finns samlad information om flertalet av dessa som nu står er till buds!

Ungoteket förlängs

(2020-06-03 08:54)
Västergötlands OF har fört diskussioner med Arvsfonden och tillsammans hittat en lösning där befintliga projektmedel kan omfördelas och på så vis möjliggöra en förlängning av Ungoteket till den 31 oktober.

Orientera i sommar!

(2020-05-28 11:25)
Juni månad är på intågande och därmed sommaren. Sannolikt en annorlunda sommar för de allra flesta men det kommer finnas gott om möjligheter att orientera i alla fall. Dags att planera för och presentera alla alternativ!

Årets verksamhet för Västgötatruppen har av förklarliga skäl inte hittills kunnat genomföras men nu finns en ny plan på plats för att kunna starta upp begränsade aktiviteter under sommaren och hösten.

Permittering på VOF

(2020-05-17 11:00)
Efter att den första intensiva perioden av Coronapandemin lagt sig något har även VOF nått fram till beslut att korttidspermittera en liten del av personalen.

E-post: mfk@mariestadsfk.se